Onze partners bieden aantrekkelijke, duurzame, diensten of producten aan...
 

Onze partners bieden via het platform verschillende, duurzame, producten of diensten aan.
Als particulier kunt u hier gebruik van maken.
 
Smart Meter Solutions stimuleert particuliere collectieven die samen een verduurzaming willen realiseren.
We zijn op scholen actief met met het ontwikkelen van technische leerpakketten en proberen via kinderen hun ouders te betrekken in een financieel goed georganiseerde maatschappij.
Of bijvoorbeeld met het realiseren van de energievoorziening voor elektrische bussen. Particulieren krijgen meer korting als ze met hun eigen duurzame energie van deze bussen gebruik maken...

 

 

Zelf je huis verhuren

Wil je zelf je huis verhuren maar kijk je op tegen alle haken en ogen van het proces? Samen met een professionele makelaar is dit geen probleem. De makelaar voorziet u van de nodige informatie en voorbeelddocumenten. De makelaar kan eventueel het hele proces voor je uit handen nemen.

Thema: wonen, werken

 
 

_MG_7658

Zonnepanelen: zelf doen of laten doen

Er zijn vele aanbieders die zonnepanelen aanbieden. Onze partners boeken de factuur, handleiding, instructie en garantie direct in jouw administratie.

Thema: energie, wonen, werken

 
 

windmolen

Energie inkopen

Via een collectieve inkoop kan er bij een aanbieder op het platform elektriciteit en/of gas ingekocht worden tegen een gereduceerd tarief. Hierdoor bespaar je elke dag weer!

Thema: energie, wonen, werken

 
 

IMG_8626

LED verlichting

Als deze LED-verlichting moet worden gefinancierd dan moet er een dossier worden aangelegd waarin de ondernemer aantoont aan zijn verplichting te kunnen voldoen. 
In de software wordt de verlichting in alle ruimtes van het gebouw inzichtelijk gemaakt met foto's van de huidige installatie. Zo kunnen diverse aanbiedingen beter met elkaar worden vergeleken.

Thema: energie, wonen, werken